MagazínZlomový rok 2020 a plány do budoucna

Redesign webových stránek, spuštění Hobbytec reality, podpora výrobních kapacit a výrazná expanze na zahraniční trhy. Rok 2020 se nesl ve znamení posílení naší komunikace směrem ke koncovým zákazníkům. Kromě služeb jsme rozšířili naši nabídku o další hliníkové stavby, mobilní domy či bioklimatické pergoly.

Uplynulé měsíce byly rekordní. Poprvé v historii přesáhneme roční obrat 300 milionů korun. Popularita zahradních staveb výrazně roste, stejně jako celkové investice do vlastního bydlení. Hliníkové zimní zahrady, pergoly a přístřešky pro auto se stávají běžnou součástí českých domovů. Jaké novinky jsme si letos pro vás připravili?

Bioklimatické stavby

Tento nový typ vyniká svým zastřešením. Otočné lamely zajistí příjemné klima za každého počasí. Navíc jsou velmi elegantní. Celá stavba působí velmi robustně a svým vzhledem obohatí celé okolí. Pro svoji funkčnost se často využívá u soukromých i komerčních staveb. A nejedná se pouze o bioklimatické pergoly, ale také zimní zahrady.      

Zakázková výroba

V tomto roce jsme výrazně posílili výrobní kapacity o nové stroje. Ty nám umožňují vytvořit variantu na míru. Díky tomu je možné zastřešit jakýkoliv prostor o různých rozměrech a tvarech. U zimních zahrad se jedná o integrovanou či rohovou variantu. Aktuální popularitu si užívá zastřešení balkonů a teras u rezidenčních bytů. U pergol se často využívá dalších doplňků jako je stínění.

Podívejte se na jednotlivé typy hliníkových zahradních staveb.

Nové mobilní domy

Mobilní domy jsou trendem současnosti. Větší obliba mezi spotřebiteli je založena na nízké pořizovací ceně, variabilitě, snadné montáži a šetrnosti k přírodě. Tento rok jsme do nabídky zařadili hned několik nových typů. Ty jsou ideální jak pro mladou rodinu, tak starší pár.

Hobbytec reality

Pro každého, kdo touží po vlastním bydlení, jsme spustili novou službu Hobbytec reality. Soustředíme se na prodej či pronájem rezidenčních bytů, rodinných a mobilních domů. Součástí jsou také klasické realitní služby.

Trendy v roce 2021

Tento rok přinesl mnohé události, které nás donutili trávit volný čas i pracovat z domova. Naše nároky na příjemné prostředí se začínají zvyšovat. Pergoly či zimní zahrady mohou všechny požadavky splnit a zároveň sloužit k různým účelům, jako jarní obývací pokoj či letní kancelář.

Trendem bude opět hliníková konstrukce a její atypická provedení. Zároveň bude doplněna o další prvky, jako jsou skleněné plochy, stínění či otočné lamely jako zastřešení.