MagazínVýhody garáže na klíč

Chcete si postavit garáž, ale bojíte se mnoha zádrhelů včetně vyřizování stavebního povolení? Mnoho lidí se pustí do stavby garáže, aby následně zjistili, že udělali mnoho chyb, které nejdou vrátit. Kvalitní garáž přitom ochrání vůz nejen před nepříznivými vlivy, ale také před zloději. Skvělým řešením je mobilní garáž na klíč.

Chcete si postavit garáž, ale bojíte se mnoha zádrhelů  včetně vyřizování stavebního povolení? Mnoho lidí se pustí do stavby garáže, aby následně zjistili, že udělali mnoho chyb, které nejdou vrátit.  Kvalitní garáž přitom ochrání vůz nejen před nepříznivými vlivy, ale také před zloději. Skvělým řešením je mobilní garáž na klíč.
 

Typy garáže na klíč

Garáž si můžeme nechat postavit na klíč. Stačí si jen vybrat  velikost a materiál, ze kterého bude vyrobena. Garáž může být plechová, betonová nebo dřevěná. Plechová garáž s omítkou  je okamžitě připravena k použití. 
 
Garáže na klíč umožní zde uschovat vůz, motorku nebo kolo, ale také může posloužit na odložení sezónních věcí nebo sekačky na trávu či grilu a nářadí. Garáže od kvalitních výrobců lze postavit i do svahu, pokud použijeme kvalitní zpevněný podklad, například betonovou desku nebo dlažbu. 

 

Výhody garáže na klíč

  • nižší cenová dostupnost oproti klasické zděné garáži
  • možnost přesunutí na jiné místo v případě potřeby
  • mají skvělé klimatické podmínky
  • větší vnitřní prostor oproti stejně velké klasické garáži
  • výběr mnoha materiálů a velikostí
  • možnost vybavení sekčními vraty, dálkovým ovládáním, apod.
  • není potřeba stavební povolení

Dalšími neméně podstatnými výhodami garáže na klíč jsou rychlost dodání, snadná montáž i svépomocí a také úspora vašeho času. Oproti zděné garáži můžete mít garáž na klíč k dispozici v řádu několika hodin či dnů. 
 
Garáž na klíč může být zateplená, i nezateplená, lze ji vybavit topením nebo napojit na solární panely. Záleží na vás, zda chcete garáž nebo jen přístřešek pro auto. Garáže na klíč jsou ideálním řešením pro svou variabilitu. Lze do nich umístit jeden až  dva vozy.