MagazínVánoční dárky pro kočky

Máte kočku a chcete jí potěšit zajímavým dárkem pod stromeček? Máme pro vás tipy na ty nejlepší vánoční dárky pro kočky.

Máte kočku a chcete jí potěšit zajímavým dárkem pod stromeček? Máme pro vás tipy na ty nejlepší vánoční dárky pro kočky.


Zkuste něco dobrého

Nemusí jít nutně jenom o prémiové krmivo, zejména jako dárek jsou mnohem lepší pamlsky, které zpestří běžný jídelníček a miluje je každá kočka, bez výjimky. Jedná se například o chutné kapsičky, které s řadu příchutí na výběr. Obvykle se prodávají jako masové, a to jak z jednoho, tak i kombinace vepřového, kuřecího a hovězího zároveň.


Nezapomínejte na zajímavé hračky

I ty patří mezi časté a vítané vánoční dárky pro kočky. Dlouhodobým evergreenem jsou plyšové a hračky s nejrůznějšími střapci a bambulkami.


Mezi vánoční dárky pro kočky patří i škrabadla

Ty jsou v daném ohledu dárkem, který praktický a zároveň zabaví. Praktičnost je ve spojení se škrabadlem hlavně v tom, že může může odpoutat pozornost kočky od vašeho nábytku, který jinak, ač nechtěně, dokáže zastoupit úlohu kočičí hračky. Kočka tak jednoduše používá své drápky právě a jenom na škrabadle. Stejně tak je skvělou volbou v případě, kdy chcete dát kočce prostor k odpočinku, což umožní jednotlivé plochy, na které si vaše kočka pohodlně lehne.

Dále nezapomínáme na to, že škrabadla pro kočky patří do nezbytného sortimentu i proto, že dokážou vašim mazlíčkům nabídnout potřebné útočiště a úkryt. Jestliže hledáte dokonalé vánoční dárky pro kočky, s tímto chybu neuděláte.


Je něco, co chybí vám?

Pokud si kočku často berete s sebou třeba na výlet, nebo na chatu, nezapomeňte na pohodlné a praktické přenášení. Nezbytné například na cestu k veterináři. V takovém případ patří mezi ideální vánoční dárky pro kočky také přepravní boxy. Sice jsou určené primárně pro vaši potřebu, pořád jej ocení i vaše kočka. Případný transport pro ni totiž bude nejenom mnohem pohodlnější, méně stresující a při delším převozu automobilem také bezpečnější.