MagazínJak uskladnit materiál v boxech

Na zahradě a kolem domu bývá stále mnoho věcí, které by bylo vhodnější uskladnit na vhodném místě. Ale kam s nimi? Výbornou volbou jsou úložné boxy. Bývají vyráběny v mnoha materiálových i rozměrových variantách. Lze si tak pořídit jakoukoliv variantu.

Úložné boxy jsou vyráběny ze dřeva, plastu nebo oceli. Lze si pořídit menší s objemem kolem 400l nebo ty velké s 2000l. Úložný box představuje chytré řešení pro uložení hraček, polstrování zahradního nábytku, ale jsou i takové, které využijete pro grilovací soupravy nebo k uložení bicyklů či popelnice. 

Boxy ze dřeva

Dřevěný zahradní box SH6106 je vyroben z akátového dřeva. I přes použití kvalitního materiálu je třeba ho chránit před působením klimatických změn, což významně ovlivní jeho vnější vzhled a životnost. Dřevěný box je vybaven kolečky pro snadnější manipulaci a má rozměr 117 x 52 x 58cm.
 
Nabídka úložných boxů Hobbytec
 

Boxy z plastu

Zahradní boxy z plastu mají nejen dlouhou životnost, odolnost a jsou bezúdržbové. Na trhu jsou dostání v různých velikostech i barevných provedeních. A přestože jde o boxy z plastu, jsou velice pěkné na pohled. Velmi zajímavé řešení představuje velký úložný box – přístřešek na popelnice. Použitý plast je vysoce odolný. Nežloutne ani nekřehne. Vnitřní objem je 2 m³. Lze jej využít nejen k uskladnění popelnice ale i sportovních, grilovacích či jiných potřeb.

Box z oceli

Ocelové zahradní úložné boxy mají praktické a elegantní provedení a stanou se ozdobou každého prostoru. Díky použitému materiálu jsou velmi odolné, pevné a zároveň mají nízkou hmotnost. Například do úložného roletového boxu StoreMax 190 lze pohodlně uskladnit i bicykl, který lze v boxu díky cylindrickému zámku uzamknout.

Prohlédnout více z kategorie Úložné boxy