MagazínStěna VG17 vytvoří z terasy další obytný prostor

Představujeme novinky pro rok 2019. Stěna VG17 přinese vaší terase dokonalý komfort a promění ji v další obytný prostor. Vytvoříte tak tzv. studenou zimní zahradu, ve které si budete moci užívat společně chvíle s rodinou či přáteli od prvních jarních dnů až po romantický podzim.

Sezónní zimní zahrady jsou stále vyhledávanějším řešením. Celoskleněná posuvná stěna VG17 v jednoduchém provedení v sobě nese plnou funkčnost, která z vaší terasy či balkonu vytvoří vyhledávané místo za každého počasí. Její vlastnosti vás ochrání před nepřízní počasí. Je tak možné ji obývat od jara do pozdního podzimu. 
 

Snadné ovládání a manipulace

Stěna je tvořena lehkými hliníkovými profily s velkoplošným zasklením, které je maximálně elegantní a získá si vás pro svojí transparentnost a design. Manipulaci s ní zvládne opravdu každý, posuv je zajištěn kuličkovými ložisky a funkčním unašečem, který maximálně pomáhá při zavírání. Celý systém je možné dodat až v rozpěti šesti drah. 

Výborná izolace

Pokud disponujete balkonem či terasou, můžete z ní udělat klidné místo a rozšířit celý obytný prostor domu. Snadno tak vytvoříte letní jídelnu, dětskou hernu nebo dostatečný klid pro odpočinek. Stěna nabídne nejenom relax za každého počasí, ale zároveň ochrání před hlukem z ulice. 

Další využití

Stěna není vhodná pouze jako součást zimní zahrady. Zároveň ji můžeme využít jako dělící příčku v kancelářích, jako zasklení šaten, skříní, vitrín, příček a sprchových koutů. Ideální kombinace nabízí spojení se systémem zastřešení Hawaii