MagazínSlevy kam se podíváš

Cílem naší společnosti Hobbytec je poskytnout svým zákazníkům široké spektrum kvalitních výrobků. Jako jedni z mála umožňujeme svým zákazníkům prohlédnout i vyzkoušet si nejprodávanější výrobky v našich ukázkových centrech. Zde jsou na vaše dotazy připraveni odborníci na slovo vzatí. A jako letní bonus máme pro své zákazníky připraveny slevy i dárky, kterými chceme zpříjemnit svým zákazníkům nakupování.

14.7.2017

Cílem naší společnosti Hobbytec je poskytnout svým zákazníkům široké spektrum kvalitních výrobků.

Jako jedni z mála umožňujeme svým zákazníkům prohlédnout i vyzkoušet si nejprodávanější výrobky v našich ukázkových centrech. Zde jsou na vaše dotazy připraveni odborníci na slovo vzatí. A jako letní bonus máme pro své zákazníky připraveny slevy i dárky, kterými chceme zpříjemnit svým zákazníkům nakupování.
 

Přístřešky za akční ceny

Mezi vysoce zlevněné výrobky řadíme v současné době řadu přístřešků. A kdy jindy, než v letním období, vás napadne pořídit si přístřešek. Většinou, když příliš svítí slunce a usedáte do rozpáleného vozidla. Nebo také při posezení na terase, z které vás vyžene nečekaná letní přeháňka. V takovou chvíli si řeknete: „Už je na čase koupit vhodný přístřešek auto nebo pergolu.“

A právě pro Vás máme připravené žhavé letní slevy a výprodeje, ale i věrnostní program.
 

Využití přístřešků

Konstrukční řešení výrobku jej umožňuje využít nejen jako přístřešek pro auto, ale také jej lze využít k zastřešení terasy.
 

Konstrukce přístřešků

Konstrukce přístřešků a zastřešení je různorodá. Z široké palety výrobků si jistě vybere milovník dřevěných, ale i minimalistických hliníkových konstrukcí. Tyto konstrukce pak mohou být doplněny klasickými střešními taškami, dřevěnými palubkami, lexanem či polykarbonátem. Konstrukce přístřešku je dodávána jako stavebnice, včetně spojovacího materiálu. A na přání zákazníka jsme schopni zajistit i montáž přístřešku na místě.
 

Výběr přístřešků

Při výběru přístřešků bychom měli respektovat ráz místa, kam chceme přístřešek ustavit. Přístřešek pro auto může stát zcela samostatně, nebo se může ukotvit ke zdi domu či garáže. Je možné také propojit vícero kusů a tím získat variabilní stání pro více vozidel. Lze si pořídit i přístřešek s vyšší světlou výškou. Ten představuje přístřešek pro karavan. I tento typ přístřešku lze pořídit s výraznou akční slevou.