MagazínS námi má investice do solárních panelů smysl

Spojili jsme zahradní stavby a solární panely. K tomu vám pomůžeme se získáním dotace až do výše 70 % ceny fotovoltaického systému. Díky našemu partnerství s Raiffeisen Bank můžete solární stavbu financovat prostřednictvím úvěru. Zhodnoťte své bydlení a staňte se energeticky nezávislým. Se vším vám pomůžeme.

Nejvíce zmiňovaný pojem současnosti? Inflace. Hrozba znehodnocení vašich úspor je všudypřítomná. Investičních rad, které by toto nebezpečí eliminovalo, je plná televize, rádio a podcastové aplikace. My jsme se rozhodli, že vám pomůžeme v oblasti, které rozumíme nejvíce. V segmentu zahradních staveb.

Zhodnoťte své bydlení

Poslední měsíce vidíme značný nárůst investic do vlastních obydlí. Lidé především zkrášlují prostor okolo svých domovů. Zahradní pergoly, zimní zahrady a přístřešky pro auto jsou nejvyhledávanější alternativou.

Hliníková zimní zahrada rozšiřuje domácnost o další místnost a přidává vzácné metry čtvereční. Přístřešek pro auto chrání vozidlo a zároveň vytváří velmi zajímavý designový prvek. Každá investovaná koruna se promítne v budoucí ceně nemovitosti.

Posouváme zahradní stavby dále

Jako největší výrobce zahradních staveb u nás jsme se rozhodli stěžejní produkty ještě vylepšit. Obohatili jsme je o solární panely. Můžete si vytvořit vlastní sluneční elektrárnu na své zahradě a stát se více energeticky nezávislým na aktuálních dodavatelích. V dnešní době se toto řešení nabízí. Nejistá situace ve světě a tlak na obnovitelné zdroje zvyšuje cenu elektřiny. Fotovoltaiky může být ideálním řešením.

Zahradní stavby v tomto směru nabízejí nespornou výhodu. Můžete je orientovat na jižní stranu, kde je slunce nejvíce. Zatímco se střechou nehnete, pergolu či zimní zahradu můžete postavit kdekoliv. Jejich výkon se pak minimálně vyrovná fotovoltaice na běžném rodinném domě.

Objevte naši nabídku

Hliníkové zahradní stavby nabízí velkou variabilitu. Díky tomu jsme mohli zvolit pro jejich zastřešení bezpečnostní sklo s integrovanými solárními panely. Jedná se o velmi elegantní řešení, které nebude rušit své okolí.

V nabídce naleznete solární pergoly a zimní zahrady. Můžete vybírat ze široké nabídky přístřešků, které nemusí primárně sloužit pouze vám. Myslíme na veřejný prostor. Umíme zastřešit velká parkoviště i postavit autobusové zastávky se solárními panely.

Financování a dotace

Často dostáváme dotazy ohledně dotací solárních staveb. Tato možnost tu existuje, kdy je možné dosáhnout až na 70 % ceny fotovoltaického systému. Tento aspekt snižuje návratnost o několik let.

Zároveň jsme pro zákazníky připravili možnost plného financování solárních panelů. V úzkém spojení s Raiffeisen Bank nabízíme zajištění úvěru na fotovoltaické pergoly, zimní zahrady i všechny typy přístřešků. Celý proces je přitom velmi jednoduchý a peníze na účtu můžete mít ve velmi brzké době. Stačí doložit potřebné dokumenty.

Plné krytí výdajů na fotovoltaické systému jsme zajistili také pro malé a střední podniky.