MagazínProč si pořídit malý zahradní domek

S pořízením malého zahradního domku přestanete řešit, kam uskladnit zahradní techniku, zahrádkářské potřeby, gril a spoustu jiných věcí, které se běžně povalují na zahradě, v garáži nebo ve sklepě. Jak však vybrat tu správnou velikost? Záleží na mnoha faktorech.

Malý zahradní domek

Zahradní domek Palram Skylight má téměř 3,5m² rozlohu. Na této ploše lze pohodlně uskladnit vše potřebné. Domek Palram je z plastu, který je upevněn na odolnou nerezovou konstrukci. Střecha domku dostatečně propouští světlo a i bez oken je domek dostatečně prosvětlen. Plasty jsou vysoce odolné, nemění barvu ani vlivem klimatických změn nekřehnou.

Středně velký zahradní domek

Zahradní domek GAH 580 svou velikostí téměř 6m² vytvoří prostor nejen pro uskladnění zahrádkářských potřeb. Domek je dobré dovybavit policemi či regály, ale jeho využití bylo ještě praktičtější. Plechový zahradní domek GAH 580 je vyroben z profilovaného ocelového plechu a je žárově zinkovaný, což mu zajišťuje vysokou odolnost. Plech je upevněn na ocelovou a pozinkovanou konstrukci.
Nabídka zahradních domků Hobbytec
 
 

Větší zahradní domek

Domek, který bude ozdobou každé zahrádkářské kolonie nebo zahrady je dřevěný zahradní domek Laura Ekonom. Je vyroben ze smrkového dřeva a dodáván v různých rozměrových variantách, od plochy 9m² až po domek o rozloze 12,3m². Přesah střechy domku umožňuje pořízení terasy a prostor vzniklý protažením střechy do strany je ideální pro uskladnění dřeva.

Prohlédnout více z kategorie Zahradní domky