MagazínPřístřešek pro auto i karavan

Přístřešek na auto je levné, jednoduché a funkční řešení. Jeho největší výhoda však spočívá ve variabilitě a možnosti ho vyřešit přesně na míru. Ví si tak rady s každou situací. Některé z nich jsme vám přiblížili v článku.

První z nich může být, zda vlastníte karavan. I tuto otázku s přístřeškem vyřešíte zcela snadno. Jestliže diposnujete tímto vozidlem jen stěží se pustíte do stavby garáže s nestandardní výškou. Avšak přístřešky pro karavan jsou dnes běžnou praxí. Díky tomu bude po celý rok ochráněn před rozmary počasí a vy významně ovlivníte jeho vzhled i životnost.

Vybrali jste si a co dál

Pokud jste si vybrali ze široké nabídky ocelových, hliníkových nebo dřevěných přístřešků pro auta. Pak nezbývá než se rozhodnout mezi samonosným přístřeškem nebo tím pevně ukotveným ze všech stran. Každý z přístřešků má vlastní projektovou dokumentaci a montážní návod. Ty by měli být součástí oznámení pro daný stavební úřad v obci, že zamýšlíte jeho stavbu
 
Podívejte se na nabídku přístřešků Hobbytec
 

Stavební připravenost

Před zahájením montáže přístřešku je potřeba připravit zemní vruty nebo betonové patky pro ukotvení přístřešku, při čemž je nutné vycházet z projektové dokumentace. Pomocí stavebních vrutů si lze ušetřit mnoho práce. Jejich umístění je velmi stabilní, avšak také flexibilní a práce s nimi je rychlá a šetrná k životnímu prostředí. Navíc mají díky použitému materiálu velmi dlouhou životnost.