MagazínPořiďte si betonovou garáž na klíč se slevou 30 %

Mobilita. Největší výhoda tohoto typu betonové garáže se skrývá právě v možnosti ji kdykoliv přemístit. Zároveň značí, že vám bude přivezena během několika dnů od objednání a již zcela připravena k užití. Nyní si ji můžete pořídit až s 30% slevou, navíc s dopravou zcela zdarma.

Variabilita je jednou z nejdůležitějších vlastností a u garáže to platí dvojnásob. Její velikost i umístění musí přesně sedět na vaše požadavky. Stavba může být nejen přístřeškem pro auto, ale také sloužit jako pánská trucovna, kutilská dílna či užitečné místo pro uložení sportovního a zahradního načiní. Mobilní garáž náročné požadavky splňuje dokonale, navíc ji lze i po letech přesunout na zcela jiné místo.

Sleva 30 % předčí vaše očekávání

V průměru je cena betonové prefabrikované garáže o 70 % nižší než u zděné varianty. Finanční prostředky se navíc snižují i dodatečnými náklady. Mobilní verze nevyžaduje výdaje spojené se stavebním povolením, architektonickým návrhem a v neposlední řadě neplýtvá vašim drahocenným časem. Její realizace je zcela na klíč.
 
Stále rostoucí popularitu jsme se rozhodli podpořit slevou 30 %. K tomu přidáváme dopravu zcela zdarma. Ve výsledku to znamená, že u nejoblíbenějšího rozměru 3x6 metru ušetříte až 40 000 Kč. Stačí si tak vybrat pro vás ideální variantu a my již vše zařídíme, včetně dodávky a konečného usazení.
 
Podívejte se na nabídku garáží značky Hobbytec
 

Německá kvalita v přívětivém designu

Garáž populární značky Rekers vyniká širokou škálou rozměrových modulů kompatibilních s moderními stavebními systémy. To vše usnadní práci každému staviteli. Vyznačuje se skvělými klimatickými podmínkami uvnitř. Vlhkost ve formě páry rychle uniká ven, navíc lze dodatečně vestavět klimatické zařízení a použít speciální systém vrat. Vše dle vašich potřeb.

Betonová garáž disponuje úzkými zdmi, proto nabízí daleko větší vnitřní prostor při stejných vnějších rozměrech než při užití jiných materiálů. Vždy tak zbývá dostatek místa pro další aktivity. Rozměrů na výběr je velká spousta, a to včetně možností celkového provedení. To vše výrazně ulehčuje práci při prvotním plánování.