MagazínPojďte na prohlídku - výhodný dům Axor

Energetická nenáročnost a výhodná cena. Montovaný dům Axor nabízí zastavěnou plochu 94 m², dva oddělené pokoje a prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem. Jeho exteriér kombinuje použití přírodních materiálů a moderní vzhled.

Velké skleněné plochy a sedlová střecha působí maximálně romanticky. Montovaný dům Axor zapadne do rázu okolní krajiny a kombinace s bohatou zahradou vytvoří nezapomenutelné místo. Jeho povaha je navíc zcela šetrná k přírodě, při výrobě se využívají ekologické, plně recyklovatelné a zdravotně nezávadné materiály
 

Půdorys ideální pro každého

94 m² užitné plochy nabídne dostatek místa pro mladý pár, starší osoby i rodinu. Dispozice domu k tomu přímo vybízí. Ty se navíc dají upravit dle potřeb nových obyvatelů. Úpravy jako přesun oken nebo změna vnitřního rozložení nejsou nejmenší problém. 3+kk je základní verzí, ovšem fantazii se meze nekladou. Součástí je také rozlehlá terasa, kterou je možné zastřešit, případně upravit do podoby zimní zahrady a ještě zvětšit obytnou plochu.
 

Odolná konstrukce s izolačními vlastostmi 

Konstrukce je složena z odolných a plně recyklovatelných SIP panelů. Vše se staví pomocí suché výstavby, realizace je tak možná i v zimě. Výborné izolační vlastnosti jsou zajištěny dvěma OSB deskami, které odolají teplu, hluku, ohni i vlhku. Tyto vlastnosti jsou umocněny využitím izolačních trojskel. 

Pojďte na prohlídku rodinného domu Axor a zamilujte se    

Prohlédnout více z kategorie Mobilní domy