MagazínPojďte na prohlídku - svébytný dům Jacqueline

Dokonale dispozičně řešený mobilní dům v sobě ukrývá velký prostor o rozloze 100 m² a je tak ideální pro rodinu. Jeho moderní design se hodí na menší pozemek, blízko přírody i okolní zástavby. Velká okna přinášejí dostatek světla po celý den.

Tři oddělené pokoje mohou sloužit jako pracovna, ložnice či dětské pokoje. Dispozice domu Jacqueline přinášejí do každého jeho kouta maximální soukromí. Objektu vévodí prostorný obývací pokoj s velkými prosklenými dveřmi pro zajištění dostatku slunečných paprsků. Kuchyňský kout doplňuje místnost a vytváří z ní moderní záležitost.

Variabilita výhodou

100 m² nabídne dostatečné místo i pro větší rodinu či starší pár. Jednotlivé pokoje se navíc dají kdykoliv upravit. Dům vyniká svojí variabilitou a změny jako umístění příček, oken a dveří nejsou nejmenší problém.

Nízká pořizovací cena vás zaujme, navíc velké finanční prostředky se ušetří za provoz. Stavba spadá do kategorie nízkoenergetických. Díky použitým materiálům se jedná o velmi ekologické bydlení. Nemovitost je vybudována z recyklovatelných SIP panelů, které šetří přírodu.

Jednoduchá a rychlá stavba

Mobilita je hlavní výhodou. Stavbu je navíc možné realizovat i v zimě, a to díky využití suché výstavby. Jednotlivé SIP panely se skládají ze dvou OSB desek a vrstvy expandovaného polystyernu. Ten slouží jako vynikají izolant tepla a hluku. Navíc odolá ohni a vlhku. Okna jsou navíc vyplněný izolačním trojsklem.

Podívejte se na exteriér rodinného domu Jacqueline