MagazínPojďte na prohlídku - rostoucí rodinný dům Renne

Dřevostavba Renne nabízí originální vzhled a velký vnitřní prostor ideální pro rodinu. Jeho největší výhodou je možnost ho budovat na dvě etapy. Ve výsledku interiér nabídne až 100 m², dvě patra, prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na verandu a 2 samostatné místnosti. Dispozice i velikost se dá vždy přizpůsobit přáním zákazníka.

Největší předností dřevostavby Renne je jeho modularita. Díky si tomu se dá pro začátek pořídit pouze menší část a postupně ji rozšířit s tím, jak se rodina či rozpočet bude rozrůstat. A nejedná se pouze o exteriér, vnitřní část domu je též velmi variabilní. Vždy se můžeme rozhodnout pro změnu celkových dispozic, invencím se v tomto případě meze nekladou.

Pojďte na prohlídku exteriéru rodinného domu Renne

Etapa č. 1

Při realizaci zcela zajistíme prostor pro stavbu jako jsou zemní práce včetně přípojek. Případně provedeme konečnou úpravu terénu. První etapu tvoří část se zastavěnou plochou cca 47 m² a vytvoří se pouze přízemí. Podrobné rozvržení je viditelné v plánku.



Etapa č. 2

Konečná fáze pak zahrnuje vytvoření druhého patra a rozšíření celého prostoru na plochu přesahující 100 m². 


 

Design šetrný k přírodě

Spojení venkovní omítky s obložením dřeva působí velmi elegantně a zároveň dokonale zapadne do okolí domu. Stejně jako u ostatních dřevostaveb v naší nabídce je konstrukce sestavena z recyklovatelných SID panelů. Ty se sestávají ze dvou desek OSB, včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu. Ten slouží jako perfektní izolace proti teplu a zvuku.

Pojďte na prohlídku interiéru rodinného domu Renne

Prohlédnout více z kategorie Dřevostavby