MagazínPojďte na prohlídku - rodinný dům Nicole

Rodinný dům Nicole dokonale splňuje nároky moderního bydlení. Vnitřek o velikosti až 102 m² nabídne 3 oddělené místnosti a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Moderní dispozice dokonale využívají nabídnutý prostor a jsou vhodné pro menší rodinu či starší pár.

Jednopatrová dřevostavba vyniká svojí variabilitou. Interiér je tak možné provést hned v několika variantách, vždy záleží na vašich potřebách. Úpravy jako posunutí příček, umístění oken či dveří nebo změna dispozic není nejmenší problém.

Základní varianta zahrnuje tři pokoje, které jsou ideální jako ložnice, pracovna či dětský pokoj. Do prostorného obývacího pokoje vstoupíte ze všech místností včetně terasy. Díky těmto dispozicím je dům ideální především pro menší pozemky, kde perfektně zapadne do okolní krajiny.

Pojďte na prohlídku a zamilujte se

Designové materiály i přírodě šetrná konstrukce

Jako všechny naše mobilní stavby, tak i Nicole je vyrobena z naprosto recyklovatelných SIP panelů. Jednotlivé panely se sestávají ze dvou desek OSB, včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu, který slouží zejména jako izolace tepla nebo zvuku. Zároveň je schopný odolat ohni i vlhkosti.

Sedlová střecha se perfektně doplňuje s bílou barvou celého exteriéru. Venkovní terasa je ideálním místem pro posezení s přáteli či rodinou.   

Pojdťe na prohlídku a inspirujte se

Prohlédnout více z kategorie Dřevostavby