MagazínPojďte na prohlídku - malý dům s velkým srdcem

Dům s nezapomenutelnou atmosférou. Dřevostavba Nathalie o rozměrech pouhých 33 m² vás ohromí svou praktičností a jedinečnou cenou. Na první pohled malé obydlí v sobě skrývá možnost prožít jedinečné dny, a to v maximálním pohodlí.

Menší garsonka pro mladý pár je stále populárnějším řešením. Proč se však vázat ve velkém městě a sdílet dům s dalšími. Menší dřevostavba se stane alternativou zcela nad očekávání. Její vzhled a design je zcela originální a dá se umístit na jakoukoliv zahradu. Její velikost doslova splyne s přírodou. Milovníci zahradničení mohou stavbu osázet zelení jakéhokoliv typu. K použitým materiálu se hodí prakticky vše, od vysokých stromů až po okrasné skalky.


Konstrukce dřevostavby je složená z recyklovatelných SIP panelů. Ty se sestávají ze dvou desek OSB, včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu, který perfektně slouží jako izolace a výrazně udržuje teplo, zvuk a odolává ohni či vlhkosti. 

Díky použitým materiál se nabízí možnost výrazně pomoci svému rozpočtu při ročních provozních nákladech. K domu se dá využití jakýkoliv druh topení. V tomto případě se nabízí především solární panely, které jsou nejen šetrné k přírodě ale i k vaší peněžence. 

Pojďte na prohlídku a inspirujte se