MagazínPergola na dvorek i zahradu

Užít si slunného dne na své zahrádce je mnohem příjemnější, kdy si pořídíte kvalitní zastřešení. To může mít podobu nejen klasického altánu, ale také oblíbené pergoly. Pokud zvolíte kvalitní materiály a zpracování, ochráníte se i před nepřízní počasí v podobě deště či silného větru.

Klasický altán se pomalu opravdu stává spíše minulostí. Jeho vyšší cena a často složitá realizace mu ubírá na popularitě. I proto stále více lidí začíná sahat po snazším řešení. Výroba dřevěné pergoly svépomoci je relativně snadná. Jedná se totiž o poměrně jednoduchou konstrukci, se kterou si dokáže poradit i domácí kutil. Pokud však nejste řemeslně zdatní, a přitom si chcete pořídit na zahradě kryté posezení, můžete si u nás objednat jednu z pergol ať už ze dřeva nebo stále oblíbenějšího hliníku.

Příjemná cena

I když může vypadat výroba dřevěných pergol svépomoci jako dobrá investice, většinou je to však naopak. Často je lepší přenechat práci zkušeným odborníkům, kteří mají vše potřebné již po ruce. A nemusíte se bát, že byste platili astronomické částky. Cena za běžnou velikost se pohybuje již od 25 000 Kč. Na výběr máte ze mnoha různých druhů

U nás si totiž můžete objednat pergolu na míru svým potřebám. Výroba pergoly zahrnuje několik kroků. Samotná výroba pak trvá 8-16 týdnů podle sezóny a náročnosti zákazníka. Pokud si objednáte také montáž u vás doma, ta trvá 2-3 dny, opět záleží na velikosti a složitosti pergoly.

 

Alternativa z kovu

I přesto, že dřevěné pergoly jsou klasika, je možné si u nás objednat i jejich hliníkové alternativy. Tento materiál vyniká svojí odolností nejen vůči počasí ale také mechanickému poškození, navíc vypadá velice vkusně a hodí se do každé zahrady.

Cena za hliníkovou pergolu přitom není vyšší než u dřevěného provedení.

Můžete si pergolu smontovat sami

Pokud chcete vsadit na kvalitu a zároveň něco málo ušetřit, můžete si u nás pergolu objednat a následně si ji sestavit sami. Naše pergoly jsou totiž navrženy tak, aby je mohli snadno a rychle sestavit i lidé, kteří nikdy nic podobného dříve nedělali.