MagazínOživte exteriér domu moderním materiálem v originálním designu

Hliníková pergola se v poslední době stala populárním a funkčním řešením. Designová lahůdka oživí nejen terasu ale celý dům. Navíc vás bude chránit před nepřízní okolního počasí.

Moderní hliníkové pergoly jsou v posledních letech velmi oblíbeným řešením pro terasy. Vybrat si můžete z mnoha různých systémů. Populární jsou například bioklimatické pergoly s pohyblivými lamelami, které se při dešti uzavřou a podle slunečního svitu nakloní

Další varianty jsou hliníkové pergoly s polykarbonátem nebo sklem. Druhá varianta představuje skvělou alternativu pro zimní zahrady. V případě, že je opatříte i na bocích posuvným zasklením, lze je využívat celoročně. Pergolu pak zastíníte pomocí screenové rolety nebo klasické markýzy.

Zastřešením terasy si prodloužíte léto

Máte terasu? Pak jistě znáte ten pocit, když se celou zimu těšíte až si konečně budete moci v létě vychutnat jejich služeb. Řešení vězí ve správné konstrukční úpravě. Z otevřeného místa můžete vybudovat uzavřenou pergolu a užívat si podzimní déšť i sněhovou přeháňku. 

V Hobbytecu vám připravíme pergolu přesně dle vašich představ. Zároveň ji přizpůsobíme potřebám domu i zahrady. Díky tomu můžete zvětšit obytnou plochu domu i připravit nové místo pro vaše domácí mazlíčky. Vybrat si můžete materiál, rozměr i barvu konstrukce. Populární řešení představuje hliníková pergola. Ta díky svému základu vydrží opravdu náročné podmínky a vydrží desítky let