MagazínNěkolik důvodů proč upřednostnit hliníkové dveře

Pořídit si nové dveře znamená vybírat z celé škály materiálů. Jedním z nich je i hliník. Pro jeho vlastnosti i vzhled si ho zaručeně oblíbíte. Navíc je vysoce odolný vůči externím nežádoucím vlivům.

Jak vybrat hliníkové dveře? Na tuto otázku je velmi jednoduchá odpověď. Tento materiál totiž netrpí pod vlivem slunečních paprsků nevratnými deformacemi. Zaměřte se na vlastnosti jako jsou pevnost, odolnost, elegantní vzhled a stejně tak dlouhá životnost. Hliníkové dveře vybírejte nejen podle ceny, ale i rozměru, barvy i z hlediska bezpečnosti.

Plast vs. hliník

Plastové dveře jsou poměrně pevné, nenáročné na údržbu a cenově velmi dostupné. Díky tomu se u nás těší poměrně velké oblibě. Na druhou stranu v odolnosti, vzhledu a výdrži za hliníkovou variantou značně zaostávají.

Hliníkové dveře se navíc nedeformují a hodí se i pro skutečně velké formáty. Oceníte u nich konstrukční přesnost a dobré mechanické vlastnosti.

6 důvodů proč

  1. Moderní vzhled – hlavním trendem v luxusním bydlení je návrat k jednoduchosti, která podtrhne osobitost materiálu, v tomto případě hliníku.
  2. Slícování s fasádou – dveře z hliníku můžete umístit do zdi nebo prosklené fasády bez přečnívajících falců
  3. Překryvná dveřní výplň – vybrat si můžete například dveře, které mají přední křídlo pohledově jednolité bez rámu
  4. Vysoká mechanická odolnost – ne nadarmo patří hliník k nejpoužívanějším materiálům v leteckém průmyslu
  5. Bezúdržbovost – nulová údržba vám šetří čas i peněženku
  6. Vhodný pro pasivní budovy – při použití vhodné izolace je určen i pro pasivní domy
  7. Skvěle se doplňují s hliníkovými okny hliníková okna představují populární řešení, které šetří energii a teplo v domácnosti

Jak a kde koupit hliníkové dveře

Hliníkové dveře značky Hobbytec Aluminium lze objednat jednoduše. Zašlete svou poptávku emailem, kde uveďte