MagazínJakou stavbu na nářadí si vybrat do zahrady

Ke každé zahradě patří odpovídající vybavení. Jeho uskladnění se často stává noční můrou každého vlastníka tohoto pozemku. Řešení je přitom velice snadné. Zahradní domek poskytuje dostatek prostoru a navíc může být elegantní záležitostí.

To máte kolečko, sekačku, zahradní nábytek, velké hrábě, malé hrábě, ruční nářadí a další. Pro uskladnění zahradního náčiní často volíme, co je při ruce. Garáž, sklep ani kůlna není však ideální řešení, sem vybavení nepatří a akorát zabírá místo ostatním věcem. Nejlepší řešení tak představují zahradní domky.

V současnosti jsou navíc tyto domky i z estetického pohledu velice pěknými stavbami. Nejde tedy jenom o jejich praktickou funkci, která je ovšem stále stěžejní. Tedy i vnitřní uspořádání je přizpůsobeno tomu, aby se do nich vešlo maximum věcí a celý systém ukládání byl maximálně přehledný. Vždy máte tak veškeré nářadí na očích a nemusíte nic hledat.

Je třeba také zmínit, že i plechové zahradní domky s omítkou patří i mezi hezké designové objekty. Vůbec by vás nenapadlo, že jejich jádro tvoří plech. Jsou přitom dostatečně bytelné.
 

Zahradní domky v nabídce Hobbytec

 

Vysoce odolný plast 

Chcete-li skutečně odolné stavby, překvapivě se sem řadí i ty z plastu. Ano, je to tak. V současnosti si můžete pořídit plastové zahradní domky s mimořádnou odolností. Jejich konstrukce je kovová, ostatní součásti jsou ale z tohoto materiálu. Domky mají vysokou nosnost střechy a zvládnou i silné zatížení střechy sněhem. Mimoto střecha odolá i náporu silného větru, což bohužel začíná být aktuální i u nás. 

Více z kategorie: Zahradní domky