MagazínPostavte ochranu pro vás i automobil

Potřebujete přístřešek na zahradu, který by byl pokud možno multifunkční? Objasníme vám, co se nabízí a co bude právě pro vás to nejlepší řešení.

Carport i posezení zároveň 

Mnoho lidí uvažuje o krytém posezení na zahradu, ale zároveň by potřebovalo i carport pro svůj vůz. Ten by měl být pokud možno také pod střechou z důvodu ochrany automobilu před nepříznivými vlivy počasí. Proto se ideálním řešením stávají dřevěné přístřešky na auto, které nabízí opravdu multifunkční využití. 

Vynikající vlastnosti polykarbonátu 

Dřevěný přístřešek dokáže zajistit ochranu pro váš vůz. Klidně přitom můžete kombinovat dřevo, respektive dřevěnou konstrukci, s polykarbonátovým zastřešením. Získáte tak příjemný vzhled přirodního materiálu, který je hebký na dotyk a působí domácky. Zároveň získává také optické, fyzikální i mechanické vlastnosti karbonátových desek, které vytvoří téměř nerozbitnou střechu.

Jak eliminovat hydroskopičnost dřeva?

Spojujete tak klasický a moderní materiál. Navíc v dnešní době se dřevěné konstrukce nevyrábějí z klasických hranolů, ale z lepeného vrstveného dřeva. Jaký je mezitím rozdíl? Vrstvené lepené dřevo snáze eliminuje problému způsobené hydroskopičností, tedy citlivostí k vzdušné vlhkosti. Díky tomu jsou takové přístřešky pro auto mnohem stabilnější. 
 
Tip na produkt z naší nabídky: Dřevěná oblouková pergola

Místo pro dětské hry i kutilství 

Popisované kombinace materiálů zaručí dokonalou stabilitu. Dřevěná pergola může fungovat jako příjemný prostor k posezení s přáteli od časného jara až do pozdního podzimu, ale zároveň i jako úkryt k dětským hrám, když vzhledem k nepříznivému počasí nelze být na zahradě. Nabídne ale i prostor pro venkovní kutilství nebo místo k parkování vašeho vozu. 

Více z kategorie: Pergoly