MagazínInteriér mobilního domu a jeho moderní dispozice

Pojďte na prohlídku interiéru mobilního domu. Ten se v posledních letech dostává do povědomí českého spotřebitele. Moderní design, šetrnost k přírodě, přijatelná cena a nekonečná variabilita ve svých vnitřních dispozicích. Tento typ stavby je plnohodnotnou variantou celoročního bydlení.

Od menších jednotek až po rozmanitý interiér. Pro mladý pár i větší rodinu. Nabídka mobilních domů je velmi široká a vždy závisí na potřebách nového majitele. Zároveň není problém interiér v budoucnu rozšířit o další prostor.

Moderní garsoniéra

Mobilní dům se vždy skládá z hlavního modulu. Jeho rozměry se pohybují již od 25 m². Interiér v tomto případě může být maximálně jednoduchý. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a sociálním zařízením. Místo garsoniéry v bytovém domě si můžete menší bydlení postavit na vlastním pozemku, blízko přírody.  

Pro menší rodinu

Mladá rodina často strastiplně hledá bydlení, které by bylo cenově přijatelné a zároveň vhodné pro východu ratolestí. Mobilní dům všechny požadavky splňuje. Navíc může postupem času růst. Na začátku postačí menší prostor a ten postupně rozšířit o další moduly. Lze přidat dětský pokoj, oddělenou ložnici i klidnou pracovnu. Interiér pak nabídne pohodlí pro všechny členy rodiny.

V obklopení přírody

Mobilní domy jsou navrženy, aby splňovaly nejmodernější trendy. A byly v maximálním souznění s přírodou. Většinou se jedná o přízemní typ stavby s velkými skleněnými plochami pro výhled do okolí. Z každé místnosti je možný přístup na zahradu. Součástí bývá velká terasa, ideální pro odpočinkové posezení v obklopení přírody.  

Nafukovací prostor

Základní modul mobilního domu lze tak snadno rozšířit a vytvořit prostor o velikost až 150 m². Navíc není problém k této stavbě přikotvit zimní zahradu. Tím získáme letní jídelnu či naprosto izolovanou pracovnu. Fantazii se meze nekladou.