MagazínDřevostavba a její nabídka

Dřevostavba je v současné době velmi dynamicky se rozvíjejícím oborem. V našem provedení se jedná o mobilní řešení, které nabídne velmi široké rozpětí, co se týče typu provedení a finálního zpracování. Výběr se pak liší dle preferencí klienta a jeho cenových možností.

Jedním z aspektů při výběru je budoucí účel využití. V případě, že toužíme stavbu obývat po celý rok, je možné si pořídit mobilní domy k tomuto určené. Při jejich výrobě je použito vysoce kvalitních materiálů, kde nechybí izolační skla a zateplení. Díky těmto vlastnostem objekt splňuje technické normy a požadavky stavebního zákona, aby bylo možné ho obývat trvale. 

Široká škála využití 

Mobilní dům představuje skvělou alternativu ke klasickému domu či bytu. Jeho realizace je velice snadná a nevyžaduje žádné speciální terénní úpravy, případně položení základové desky. Díky tomu najde uplatnění v řadě činností, a to v soukromé i komerční sféře. 

Cenová dostupnost 

Nabídka dřevostaveb je velmi široká a cenové rozpětí začíná již na 400 000 Kč a končí před hranicí dvou milionů. Jelikož je tento typ domu velice variabilní ve své konstrukci, můžeme si investici rozdělit na několik částí. Pokud se nám časem rodina rozšíří je možné zvětšit prostor o další metry čtvereční prostřednictvím rozšiřujícího modulu. 

Výprodej mobilních domů 

Mobilní dům Corinne

Mobilní dům Marcelle

Mobilní dům Florence