MagazínŽijte trendy a v souladu s okolní přírodou

Dřevěná stavba splňuje moderní požadavky. Je jednoduchá, elegantní a dokonale žije s okolní přírodou. I proto se hodí na každou zahradu. Máme pro váš 3 typy objektů, které vám budou závidět všichni kolemjdoucí.

1) Dřevěné zahradní domky

Žít v souladu s přírodou je trendem dnešní domy. Tento životní styl se odráží ve stylu oblékání, stravy a postupně proniká také do bydlení. V této souvislosti se proto hodně lidí vrací ke klasickým přírodním materiálům. Hlavním představitelem je dřevo. Výrobky z něj nesou otisk originality a doslova pulzují teplem.

Právě z těchto důvodů je mnoho lidí vyhledává. Dřevěné zahradní domky tedy nemusí být jenom drobnými objekty sloužícími jako zázemí zahrady pro uložení zahradního náčiní. Mohou splňovat mnohem více.

2) Zahradní chatka

Někdo si představí malý zahradní domek ze dřeva. To je ale základ, od kterého se odvíjejí další stavby. Větší prostor domu, veranda, několik místností, patrové provedení a z malého domu je rázem dřevěná chata. Samozřejmě velmi komfortní a pěkná. Získáte v ní spoustu prostoru, který si můžete rozčlenit podle vlastního uvážení. Dřevěná chata může být víkendovým sídlem, ale stejně tak i objektem určeným k trvalému bydlení.

Představení dřevěných zahradních domků, domů a chatek


3) Dřevěná garáž či přístřešek na auto

K takové chatě potom logicky náleží dřevěná garáž, která svým stylem navazovat ji bude krásně doplňovat. K dispozici tak získáváte dva k sobě perfektně ladící objekty. Komu to nestačí, může si klidně pořídit ještě dřevěný přístřešek na auto. Ač je jeho původní funkcí sloužit jako carport, nemusí to tak být. Klidně z něj můžete udělat kryté posezení pro grilování nebo i jenom pouhý odpočinek. Ve finále budete mít krásně sladěné dřevěné objekty, které tvoří váš návrat k přírodě.

Prezentace nabídky nejen dřevěných přístřešků