MagazínDárky pro novomanžele

Jste pozváni na svatbu? Pak se vám budou určitě hodit tipy na zajímavé či užitečné dárky pro novomanžele.

Jste pozváni na svatbu? Pak se vám budou určitě hodit tipy na zajímavé či užitečné dárky pro novomanžele.

Je pravdou, že mnoho lidí dnes dává hlavně peníze. Pokud je vaším cílem se odlišit, je určitě třeba zamyslet se nad tím, jaké konkrétní dárky mohou být pro novomanžele vhodné. My stručný přehled pár tipů, jimž jednoznačně dominují produkty spojené s bydlením.

Zajímavé vybavení do kuchyně vždy najde uplatnění

Vybavení do kuchyně je dárková klasika, ideální obzvláště pokud novomanželé zařizují nové bydlení. Možností je mnoho, od nákladnějších spotřebičů až po praktické doplňky. Určitě tedy potěší odšťavňovače a mixéry a další kuchyňské roboty, stejně jako kvalitní sada nožů a příbory. Obzvláště zmíněné mixéry - například na populární smoothie, jsou dokonce na seznamu dárků, které by novomanželé uvítali, v takovém případě máte po starostech.


Něco do bytu

Dobře zvolený nábytek či doplňky odrážející vkus novomanželů, pak rovněž představují vhodný dar. Obzvláště pokud se jedná o vybavení obývacího pokoje, ložnice či koupelny - noční stolek, šatní skříň, postel či praktická a elegantní stolní lampa. Mladý pár můžete rovněž překvapit hracím stolem.

Případně robotickým vysavačem či mopem pro usnadnění uklidu.

Co takhle něco k relaxaci

Oblíbeným dárkem jsou také nejrůznější relaxační pobyty, pokud však chcete být originálnější anebo jen darovat něco, co má trvalou hodnotu, zvažte pořízení mobilní vířivé vany anebo domácí sauny - na výběr jsou infrasauny, sudové sauny anebo finské sauny. 

A pokud hledáte levnější, ale stále hodnotný dar, který mohou využít například novomanželé žijící v rodinném domě se zahradou, můžete sáhnout po zahradním nábytku pod plánovanou pergolu či na terasu, lehátkům k bazénu, stylové houpací síti anebo zahradní houpačce

Vybrané tipy z uvedených kategorií na dárky pro novomanžele: