MagazínDárky pro kluky

Máte syna a potřebujete ho obdarovat něčím zajímavým? Podívejte se společně s námi na to, jaké dárky pro kluky aktuálně letí.

Máte syna a potřebujete ho obdarovat něčím zajímavým? Podívejte se společně s námi na to, jaké dárky pro kluky aktuálně letí.

Dopřejte mu dostatek pohybu

Také váš syn chvíli neposedí? Máme pro vás tip na takové dárky pro kluky, které ho rozhodně nezklamou. Pokud bydlíte v rodinném domě, zvažte pořízení trampolíny. Představují možnost, jak si může váš syn nejenom hrát venku na čerstvém vzduchu, ale zároveň užívat radost z pohybu.

Hledáte originální dárky pro kluky? Zkuste koloběžku

Darování kola je dnes klasika. Pokud ho váš syn již má, a přesto chcete darovat něco zajímavějšího, potom zkuste koloběžku. Rozhodně patří mezi dárky pro kluky, které vždy potěší. Pokud je váš syn mladší a klasické kolo ani koloběžka pro něj ještě nejsou, může být skvělým řešením koupě odrážedla, které přispějí ke zlepšení rovnováhy a zároveň urychlí a usnadní přechod na běžné kolo, dobrou volbou může být stejně tak stylové šlapadlo.

Co takhle hrací stůl?

Možnosti spojené s trávením volného času venku jsme již nastínili. Co ale v případě, kdy hledáte zajímavou hračku a zároveň chcete, aby si váš syn hrál doma? Kupte mu hrací stoly. Stoprocentně zabaví a výběr je široký, například:
  • Stolní fotbálek
  • Kulečník
  • Vzdušný hokej

Lákadlem jsou v daném případě nejenom kompaktnější rozměry, ale příznivé ceny. Rozhodně tedy nejde o dárek, který by byl z finančního hlediska jakkoliv nedostupný. Navíc pobaví nejenom vašeho syna, ale i jeho kamarády, stejně jako může jít o vcelku zajímavou rodinnou zábavu, zvláště v období špatného počasí, kdy je ideální trávit čas raději doma.


Klasickou hračkou také potěšíte

A mladší ročníky určitě potěší zajímavé dětské hračky. A co konkrétně koupit právě vašemu synovi, aby nebyl zklamaný? My doporučíme dětské nářadí, které potěší každého správného kluka, stejně tak dětské pistole, sportovní vybavení jako fotbalová branka a další.