MagazínDárek pro tatínka

Lámete si hlavu nad tím, jaký dárek pro tatínka bude tím pravým? Podívejte se společně s námi na pár tipů na dárky pro tatínky.

Lámete si hlavu nad tím, jaký dárek pro tatínka bude tím pravým? Podívejte se společně s námi na pár tipů na dárky pro tatínky.

 

Dílna a zahrada

Máte otce kutila?  Potom si můžete být jisti, že najít dárek pro tatínka nebude zase až tak složité. Pokud má svou vlastní dílnu, určitě potěšíte darováním nového, chybějícího či modernějšího vybavení a nářadí, které určitě využije.
Pokud naopak celkem často a rád pracuje na zahradě, může potěšit zbrusu nové zahradní kolečko, pila, křovinořez nebo zahradní sekačka či traktor, obojí je dnes cenově dostupné.

A v případě, že má rád i moderní techniku, určitě potěšíte robotickou sekačkou, s níž udrží trávu krásně posekanou bez velké námahy.


Co takhle doplněk k domu?

Co může být zajímavým doplňkem k domu? Třeba dnes tolik oblíbené přístřešky na auto. Pokud váš otec nemá vlastní garáž, a její stavba by byla poměrně náročná, může být přístřešek skvělou alternativou, která patří mezi celkem oblíbené dárky. Zvláště v případě, pokud si nedávno pořídil nový automobil, na který je náležitě hrdý a jeho cílem je udržet ho v co nejlepším technickém stavu. Výhodou přístřešku je jeho příznivá cena.

Stejně tak můžete potěšit praktickou dílnou nebo zahradním domkem, výhodou podobných dárků je, že je často využijí oba rodiče.


Co takhle něco do domácnosti?

Ano, i to mohou být cesty, kterými se ubírat, když hledáte ten nejlepší možný dárek. V rámci segmentu těch levnějších můžeme doporučit třeba praktický ventilátor, který zajistí příjemné klima i v období vysokých letních teplot. Stejně tak nemusí zklamat ale ani schránka na dopisy, designové hodiny a další zajímavé dekorace.

Nic ale nemusíte zkazit ani vhodným nábytkem do domácnosti, zvláště ve chvíli, kdy ten současný již pomalu dosluhuje. Pro případné drobné opravy se otci mohou hodit i žebříky nebo štafle. A pokud má řadu cenností, které by rád lépe střežil a uchoval je v bezpečí, může pomoci domácí trezor. A pokud má váš otec v oblibě vaření, určitě potěšíte sadou nožů, pánví...

Stačí se tedy držet některého z našich konkrétních tipů a můžete si být jisti tím, že spolu s daným výběrem rozhodně nešlápnete vedle.