MagazínCeloroční mobilní domy Hobbytec

Ekologické bydlení moderního stylu. To jsou celoroční mobilní domy značky Hobbytec. Jejich provedení odpovídají nejvyšším standardům a dispozice lze vytvořit na přání klienta. Stavba vás zároveň potěší svojí rychlou montáží, cenou a možnosti ji kdykoliv přemístit z místa na místo.

Mobilní domy se pomalu začínají stávat populárním řešením i v českém prostředí. Nabídka se proto neustále rozšiřuje a dnes zahrnuje hned několik typů v různých provedeních. Cílem je vytvořit stavbu, která svým designem odpovídá moderním trendům a funkčností je šetrná k přírodě i vaší peněžence. A tak nejenom pořizovací cena je nízká, ale také náklady na celoroční provoz vám ušetří nemalé náklady. 

Bydlení dle vašich představ 

Při realizaci mobilního domu není problém změnit vnitřní uspořádání jako jsou dispozice nebo umístění oken. Díky tomu si můžete vytvořit bydlení zcela na míru vašim přáním. Variabilita je v tomto směru téměř nekonečná. Pokud si na začátek pořídíte menší stavbu o dvou místnostech, tedy variantu vhodnou pro mladý pár, a v průběhu času se vaše rodina rozroste, není problém zvětšit prostor o další metry. Kdykoliv se dá dům obohatit o rozšiřující model
 

Po celý rok 

Mobilní domy dříve představovaly spíše sezónní variantu a využívaly se jako víkendové chalupy. S moderními technologiemi se toto pojetí značně změnilo a dnes se dají obývat v každou roční dobu. Stávají se tak alternativou ke klasickému domu či bytu. Aby stavba plnila tento účel je vyrobena z kvalitního materiálu a nechybí ani uzolační skla a zateplení. V tomto směru je dům také energetický úsporný a dává možnost využít každý styl vytápení, a to včetně solárních panelů. 
 

Stavební povolení není nutnost 

Realizace mobilního domu je snadnou záležitostí a není potřeba budovat základovou desku. Celou konstrukci stačí položit na základové pásy. Nejen díky tomu není nutné vyřizovat stavební povolení. Ve většině případech si vystačíte pouze s územním rozhodnutím nebo souhlasem. 

Vše o mobilních domech značky Hobbytec