MagazínBezdotykové doplňky do domácnosti zvyšují váš komfort

Máte rádi doma čisto a bezproblémový chod domácnosti? Bezdotykové doplňky do domácnosti zvyšují váš komfort. Přinášíme vám jejich přehled.

Máte rádi doma čisto a bezproblémový chod domácnosti? Bezdotykové doplňky do domácnosti zvyšují váš komfort. Přinášíme vám jejich přehled.
 

Bezdotykový odpadkový koš

Bezdotykový koš je velmi praktický pomocník, s velmi elegantním vzhledem. Je kombinací užitných hodnot a moderních technologií. Podstatné uplatnění má bezdotykový koš především v domácnostech s malými dětmi. 
 
Moderní odpadkové koše jsou ovládány senzory. Při přiložení ruky 20 cm nad infračervený senzor koše se víko otevře. Díky bezdotykovému odpadkovému koši se bude ve vaší domácnosti šířit méně bakterií. Chod koše řídí baterie, které je potřeba vyměnit zhruba po 12 měsících. 

 

Bezdotykový dávkovač mýdla

Dalším pomocníkem, který zvyšuje komfort vaší domácnosti, je bezdotykový dávkovač mýdla. Moderní elektronické dávkovače mají LCD displej, který má v sobě zabudovaný také čas a datum. Dávkování mýdla je nastaveno přesně, napájen je adaptérem nebo pomocí tužkových baterií. 

 

Bezdotykové teploměry

Žádné dítě nemá rádo, když se mu měří teplota. Bezdotykové teploměry vám práci usnadní.
 
Bezdotykový teploměr bez kontaktu s tělem dítěte či dospělého pohodlně změří teplotu, ale využijete ho také při koupeli, či pro zjištění teploty ohřátého pokrmu, apod. LCD displej mění barvu podle aktuální teploty. Teploměr využijete i u malých miminek a spících dětí, aniž by je rušil. 
 
Bezdotykové doplňky do domácnosti jsou v okamžiku, kdy si je pořídíte, nepostradatelným pomocníkem celé rodiny. Využijete je také v dílně či kanceláři. Nevíte co darovat k Vánocům? Bezdotykové doplňky do domácnosti jsou perfektním dárkem. Díky tomu, že nemusíte sahat na odpadky či na dávkovač mýdla se nešíří tak rychle mikroby a bakterie, což je důležité zejména v období chřipkových epidemií, ochráníte se před žloutenkou.