Magazín3 výhody plechové garáže

Plechová garáž je skvělým řešením, jak vyřešit problém s krytým parkovacím místem. Jedná se o velmi levnou variantu, která odvede velký kus práce. Výběr i následná realizace představuje rychlý proces a vy můžete chránit váš automobil již během pár dní. Celkové provedení se dá zvolit zcela na míru požadavkům zákazníka.

Plechová garáž najde uplatnění jako kryté parkovací stání pro auto i prostor pro uschování přebytečných věcí. Její konstrukce se dá umístit na jakékoliv místo a v případě nutnost kdykoliv přestěhovat. Každý krok lze provést s minimálními náklady. 

1) Variabilita 

Při výběru plechové garáže rozhodují vaše preference a budoucí využití. Rozměry jsou zcela variabilní a lze je přizpůsobit potřebám a možnostem. To samé platí i při výběru typu zastřešení či odstínu. Zároveň je možné zvolit variantu s výklopnými vraty a ušetřit ještě více místa. 
 

2) Odolnost vůči počasí 

Konstrukce plechové garáže je tvořena ocelovým rámem chráněným základovým nátěrem. Boční stěny a zastřešení jsou z kvalitního plechu, který byl ošetřen zinkováním. Ocelové nosníky zajišťují dostatečnou odolnost vůči nežádoucím jevům jako je silný déšť nebo sněhová pokrývka. Bezpečnost před loupeží je zajištěna předními vraty a zámkem.
 

3) Cenová dostupnost

Plechová garáž pro jednu auto začíná svojí cenu na několika tisících korun. Konečné náklady pak závisí nejen na rozměrech, ale také barevném provedení a dalších aspektech. Vždy je však možné najít variantu, která uspokojí váš rodinný rozpočet. 
 

Vyberte si z nabídky plechových garáží