MagazínZimní zahrada a moderní dům

Zimní zahrada s konstrukcí v hnědém odstínu obohatila rodinný dům v moderním designu. Majitel si nechal stavbu před vchodové dveře a vytvořil z ní jakousi předsíň. Do interiéru svého obydlí tak vždy vstoupí suchou nohou. Vstup do zimní zahrady byl vyřešen prostřednictvím velkých posuvných stěn.

Zimní zahrada s konstrukcí v hnědém odstínu obohatila rodinný dům v moderním designu. Majitel si nechal stavbu umístit před vchodové dveře a vytvořil z ní jakousi předsíň. Do interiéru svého obydlí tak vždy vstoupí suchou nohou. Vstup do zimní zahrady byl vyřešen prostřednictvím velkých posuvných stěn. 

Zastřešení z polykarbonátu chrání zimní zahradu před deštěm i sněhovou pokrývkou. Zároveň vyniká dobrou světelnou propustností a zajistí dostatek viditelnosti po většinu část dne. Jednotlivá okna byly vytvořeny z tvrzeného skla, které odolá mechanickému poškození. 
 

Přijatelná cena 

Pokud se rozhodnete pořídit zimní zahradu, konečné provedení lze přizpůsobit vašim finančním možnostem. Cena se odvíjí od rozměru i výběru typu zastřešení či dalších doplňků. Investici lze přitom rozdělit nadvakrát. Nejdříve se postaví konstrukce pergoly, která bude následně dovybavena bočními skleněnými panely. 

Podívejte se na fotografie z naší realizace zimní zahrady