MagazínZastřešení na vířivky

Zastřešení vířivky vám umožní dopřát si chvíle relaxace i za nepříznivého počasí. Není dnes problém pořídit si vířivku na zahradě či terase svého domu. Proč ji tedy nevyužívat po celý rok?

Zastřešení vířivky vám umožní dopřát si chvíle relaxace i za nepříznivého počasí. Není dnes problém pořídit si vířivku na zahradě či terase svého domu. Proč ji tedy nevyužívat po celý rok?
 
Vířivku si dnes může pořídit na zahradu, balkon či terasu skutečně každý. Přinese nám jedinečné chvíle, které můžeme strávit se svými blízkými. Dopřejte si chvíle relaxu a pohody a unikněte strastem všedního dne. 
 
Zastřešení na vířivky má velmi elegantní vzhled, kdy je konstrukce z lehkého hliníku, se sklem z lexanu. Zastřešení má jednoduchou montáž, nevyžaduje naopak žádné složité udržování. Zastřešení je chráněno před rzí, mechem i plísněmi. 
 
Další variantou je zastřešení na vířivky, které je vyrobeno z čiré a dutinkové krytiny, která umožní koupat se a relaxovat ve vířivce po celý rok. Zastřešení je vhodné na všechny typy vířivek, má dva vstupy. Zakoupit můžete jak standardní rozměry, tak zastřešení na míru, podle vašich požadavků. 
 
Vybrat si lze ze širokého vzorníku RAL vhodnou povrchovou úpravu. Zastřešení tak bude ladit s jeho okolím. Zastřešit lze vířivky i mini vířivé bazény. 
 

Jaké nabízí zastřešení vířivek výhody:

  • Ochrana před nepříznivým počasím
  • Prodloužení koupací sezóny
  • Jednoduchá údržba
  • Udrží déle vodu čistou
  • Pomáhá udržet vodu ve správné teplotě
  • Ochrana pro děti před pádem do vody
 
Zastřešení vířivek je vhodnou investicí. Ochrání vířivku před deštěm, sněhem, voda se udrží ve vířivce déle teplá a není potřeba tak často měnit vodu. Vířivka nám přináší relax, můžete si tak vytvořit domácí lázně. Prosklená vířivka se může stát centrem vašeho dění. Stačí pouze jej otevřít. Zastřešení lze řešit také pomocí altánů a pergol. Vždy záleží na vašem vkusu a peněžence.