MagazínZakázková výroba pergoly bez hranic

Design, funkčnost i životnost se v posledních letech posunuly výrazně kupředu a dnes máme při výběru pergoly prakticky neomezené možnosti. Konstrukce i celkové provedení se dá přizpůsobit zcela na míru. Zakázková výroba nepředstavuje nejmenší problém.

Jednotlivé typy pergol se liší svým zastřešením. To platí především u hliníkové varianty, která vyčnívá svou univerzalitou. V nabídce tak nalezneme markýzové nebo kazetové řešení. Lahůdkou se stávají bioklimatické pergoly s otočnými lamelami. 

1) Markýzové pergoly

Jako zajímavý prvek k modernímu domu nebo funkční stavba k restauračnímu zařízení. Markýzová pergola je vhodná i ke komerčním objektům. Kvalitní látka použitá k zastřešení odolá i náročným podmínkám jako je silný déšť nebo vítr. 
 

2) Volně stojící pergola 

Volně stojící pergola je nevšední variantou. Umožní vám kdekoliv na zahradě vytvořit oddělené místo pro setkávání s přáteli či rodinou. Jedná se o moderní řešení, které vám poskytne stín při horkých letních dnech i ochranu za silného deště. Záleží čistě na vašich preferencích, jaké rozměry a typ zastřešení si zvolíte. 
 

3) Bioklimatická pergola 

Bioklimatická pergola vyniká otevřenými stěnami, elegantním vzhledem své konstrukce a především svým zastřešením. Otočné lamely poskytnou funkčnost za každého počasí. V létě vás ochrání před silným slunečním zářením, v případě deště se dají během chvíle uzavřít a zabránit vniknutí vody. 
 

Pořiďte si produkt na zakázkovou výrobu a získejte montáž zdarma