MagazínZakázková výroba hliníkových zahradních staveb

Každá zahradní stavba je svým originálem. Aby zimní zahrada, pergola nebo přístřešek pro auto zcela zapadl na své místo, je nutné vytvořit variantu na míru. Ve společnosti Hobbytec se soustředíme na zakázkové produkty. Jejich realizaci nám umožňuje vlastní výroba v Říčanech u Prahy.

Zahradní stavba musí plnit řadu funkcí. Ať už ji využíváme pro relax, ochranu automobilu nebo jako ideální místo pro rodinné sešlosti, vždy musíme dbát také na estetickou stránku. Při výběru tak musíme zvážit řadu důležitých parametrů. Jedná se o rozměr, barevný odstín a tvar kontrukce. Zimní zahrada, pergola i přístřešek pro auto vždy musí zapadnout do svého okolí. 

Zahradní stavba na klíč 

Proces začíná u samotného výběru vysněné stavby. Kvůli tomu jsme v Řičanech u Prahy a Brně vybudovali největšího ukázková centra svého druhu v České republice. Na 2 000 m² jsme připravili naši ucelenou nabídku zimních zahrad, pergol a mnoha dalšího. Každý zde získává možnost konzultace se zkušeným odborníkem, který navrhne ideální variantu na základě požadavků klienta a jeho rozpočtových možností. V tomto směru není problém najít shodu. Pokud například toužíme po zimní zahradě, je možné si investici rozvrhnout na dvakrát. Nejprve vybudovat pergolu a poté přidat boční stěny. 

Zimní zahrada na míru 

Dalším krokem je zaměření zahradní stavby. To odhalí nesrovnalosti v podloží a další úpravy, které bude nutné provést před samotnou realizací. Produkt musí zcela zapadnout na své místo a doplnit vzhled svého okolí. Odtud už je pouze krok do výroby. U nás v Hobbytecu klademe důraz na požadavky klientů a jsme schopni vytvořit variantu zahradní stavby zcela na míru, co se týče rozměrů, barevného odstínu i atypického řešení konstrukce. 

Zimní zahrady, pergoly a přístřešky pro auto 

Při výrobě se soustředíme na kvalitní zpracování hliníkového materiálu té nejvyšší jakosti. Odolnou konstrukci je možné doplnit o další doplňky, které vtisknou zahradní stavbě originální ráz. Jedná se o typ zastřešení, systém odvětrávání nebo stínění. Široká nabídka uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.