MagazínVýhody montované garáže s omítkou

Mobilita, odolnost a lehká konstrukce. Takové výhody v sobě nese tzv. montovaná garáž s omítkou. Ochrana vozidla je zajištěna za každého počasí. Provedení je možné zvolit s pultovou nebo sedlovou střechou. Celá stavba zvládne i ty nejnáročnější podmínky.

Při výrobě garáže se využívají vysokokvalitní certifikované barvy a omítky. Ty se stanou vaší zárukou dlouhé životnosti a stálosti. Paleta je široká a nabídne výběr z několik odstínů. Díky tomu zapadne celá stavba lehce do svého okolí a bude k neroznání od okolní zástavby. 

Základem montované garáže se stávají ocelové komponenty, které při byly při výrobě kvalitně pozinkovány a odolají tak nepříznivým vnějším činitelům. Střecha zvládne i nápor sněhové pokrývky, a to až s nosností 125 Kg/m². 
 

Rychlá stavba 

Výstavba montované garáže zabere jediný den a je zcela bez starostí. Navíc nevyžaduje žádné stavební povolení nebo úpravu terénu. V budoucnosti se dá kdykoliv přemístit a využít pro jiný účel. Kromě krytého parkovacího místa, může sloužit jako sklad nebo dílna. 

Garáž zároveň vyniká svojí variabilitou. V případě, že disponuje v rodině více než jedním vozem, není problém vytvořit kryté parkovací stání ve větších rozměrech. A to opět v provedení se sedlovou nebo plochou střechou.