MagazínVýhody dřevěné garáže

Při koupi domu, ať už starého či nového, zpravidla máme k dispozici garáž s pouze jedním místem pro auto, zatímco rodina disponuje dvěma vozy. Majitelé domů pak řeší, kam umístit druhé auto. Řešením jsou dřevěné garáže.Výhody dřevěné garáže

Při koupi domu, ať už starého či nového, zpravidla máme k dispozici garáž s pouze jedním místem pro auto, zatímco rodina disponuje dvěma vozy. Majitelé domů pak řeší, kam umístit druhé auto. Řešením jsou dřevěné garáže.
 

Výhody dřevěné garáže

Dřevěné garáže jsou mobilní, můžete je tedy po letech kdykoliv přesunout jinam. Stačí si zvolit potřebnou velikost a provedení. Pokud nechcete uzavřenou garáž u domu, hodit se vám může i krytý přístřešek. 
 
V okamžiku, kdy zjistíme, že je potřeba vyřešit další stání pro auto, máme dvě možnosti. Pořídit přístřešek u domu nebo garáž. Správné rozhodnutí je důležité s ohledem na budoucnost. Zeptejte se sami sebe: nebudeme za pár let kupovat větší vůz? Budeme mít kam umístit další sekačku, sportovní vybavení či kola? Když si odpovíme, snadno zjistíme, jaký typ garáže a jak velkou budeme potřebovat. 
 
Dřevěné garáže vycházejí z panelové konstrukce, která je zesílená ocelovými profily rámů a mají sedlovou střechu. Dřevěné garáže lze využít také jako zahradní domky pro uschování věcí nebo jako dílna, apod. Velmi praktické je mít přehledně uskladněné nářadí na dosah. 
 

Výhody dřevěné garáže:

  • rychlá montáž
  • nízká cena
  • široké využití
  • velký výběr typů a velikostí
  • lze kdykoliv přestěhovat
     

Ochrání vůz před povětrnostními vlivy i před vandaly a zloději

Velikost garáže nepodceňujte, aby se časem nestalo z garáže odkladiště věcí a vůz nebyl nemilosrdně opět postaven před dům do deště a sněhu. Dřevěná garáž nebude zabírat místo v domě, nezvyšuje náklady na stavbu domu a rovněž není zdrojem nechtěného zápachu a hluku. Zvolte si vhodné příjezdové místo, aby nedošlo ke znehodnocení části zahrady, přes kterou do garáže vozem vjíždíte.