MagazínVybudujte si atypické posezení na míru

Stále dumáte nad tím, co vašemu domu chybí? Často to nemusí být nic složitého jako změna fasády či nové patro. Stačí vybudovat atypické posezení, které vám bude závidět každý. Kromě vzhledu obohatí vaše bydlení o další prostor navíc.

Jak tedy dotvořit svůj rodinný dům? Nabízí se spousta možností. Jednou z nich je pergola. V minulých letech prošel tento typ stavby značným rozvojem a dnes je k dostání ve všech materiálech i designech. Navíc lze zcela přizpůsobit vzhledu domu i vašim přáním a finančním možnostem. S její stavbou si opravdu zvětšite užitný prostor domu, a to i v zimních měsících. Vynikajícím řešením je napojení přímo na kuchyň či obývací pokoj. 

Dřevo chce svůj styl 

Například dřevěná pergola postavená u výstupu z kuchyně do zahrady, se nabízí jako ideální prostor pro letní jídelnu. Při výběru je důležité zvolit právě vzhled střechy. U dřevěné varianty je typická třeba klasická střešní taška nebo pozinkované plechy, což vypadá opravdu stylově. Samozřejmě možné zastřešit dnes velmi užívaným a praktickým polykarbonátem. Klidně také můžete udělat třeba delší rozlehlejší objekt či do tvaru L a vytvořit atypické řešení. Fantazii se meze nekladou.

Pergola klidně i za roh

Rozmyslete si, zda by pro vás nebylo zajímavé nechat si vyrobit například pergolu do L za roh. V jedné části můžete mít třeba posezení a  za rohem pak například prostor pro menší venkovní dílnu. Stejné řešení mohou poskytnout i hliníkové pergoly. I ty se dají vyrobit atypické a na vaše konkrétní přání. Vždy jde totiž především o to uspokojit potřeby běžného zákazníka. Pokud není spokojen s nabízeným katalogovým řešením, je vždy možno nechat si udělat řešení na míru. 

Podívejte se na naší nabídku pergol

Více z kategorie: Pergoly