MagazínVýběr a realizace zahradní pergoly

Pergola z hliníkového materiálu je trendem dnešní doby. Oproti jiným variantám je zcela bezúdržbová a zaručí vám dlouhou životnost. Navíc se její rozměry dají zvolit přesně na míru. V tomto případě jsou možnosti prakticky neomezené.

Hliníková pergola s sebou nese ještě nespornou výhodu. Její výběr a realizace jsou absolutně jednoduchým procesem. Při plánováni se nemusíte omezit katalogovými typy, jelikož celkové provedení se dá zvolit přesně na míru vašim požadavkům. To se týká nejen rozměrů, ale také barvy konstrukce, typu zastřešení nebo dalších doplňků. Pergola se dá časem vybavit bočními stěnami, čímž vytvoříte plně funkční zimní zahradu. 

Hliníková pergola nyní v nabídce za bezkonkurenční slevu, akce platí po celý podzim

Montáž zdarma, bezkonkurenční cena

Pergoly jsou jednoduché stavby, jejich konstrukce byla osekána jen na to nejnutnější. Tímto získáváme elegantní design a vyýrazně nám to usnadňuje práci při montáži. Některé typy se dají zvládnout i svépomocí. To je však zbytečné. Rozhodli jsme se vyjít vstříc přáním a vytvořili speciální akci na montáž zcela zdarma. Proč tak nenechat starosti na odbornících. Ti vám vytvoří stavbu zcela na klíč. 

Pořiďte si produkty naší vlastní výroby s montáží zcela zdarma