MagazínJak vyřešit problém s nedostatkem parkovacích míst

​​​​​​​Už nebývá ničím výjimečným, že máte v rodině více než jedno auto. A co teprve, když máte i přívěs nebo karavan? Jak efektivně vyřešit parkování, abyste neobtěžovali sousedy a zároveň parkovali pohodlně a bezpečně.

Ano, garáž je většinou to první, co vás napadne ve spojitosti s parkováním vozidla. V případě dvou automobilů v domácnosti je pak ideálním řešením montovaná garáž pro dvě auta. V tomto směru je na výběr více variant. Můžete si pořídit zateplnou či nezateplenou verzi. Skvělou variantou je montovaná garáž s omítkou. Tu je pak možné opatřit jedněmi širokými vraty nebo dvěma oddělenými, záleží na preferencích majitele.
Nechte se inspirovat naší nabídkou garáží
 

Multifunkční přístřešek

Jestliže to prostorové možnosti dovolí je možné montovanou nebo stávající garáž doplnit o stavbu přístřešku pro auto. V případě, že ho přistavíte k zamýšlené dvougaráži, rázem získáte prostor pro bezpečné parkování tří vozidel. Objekt lze umístit z jakékoliv ze stran garáže. Jen je třeba myslet na příjezdovou cestu. 

Nabídka přístřešků pro auto

Karavan navíc

Ano, parkování karavanu je bezpochyby náročnější, než je tomu u běžného osobního auta. Nepoužíváte ho denně a není vhodné jej nechávat stát dlouhodobě na ulici. Aby karavan sloužil dlouho a dobře, měl by mít zastřešené stání a vůbec nevadí, když bude trochu stranou. Pokud máte karavan, pořiďte si dostatečně velký přístřešek pro karavan i osobní auto.