MagazínVhodný přístřešek ochrání vaše auto

Mít kryté stání pro auto je vždy výhoda. Přístřešek pro auto ochrání vůz před působením UV záření, před kroupami, sněhem či deštěm. Stavba a montáž přístřešku je levnější než stavba garáže a podle přiloženého montážního návodu ji zvládne každý domácí kutil.

Dřevo, hliník nebo dřevo? Typů kontrukcí přístřešku je celá řada. Vše navíc můžeme doplnit vhodnou střešní krytinou. Při výběru jde zejména o to, aby se přístřešek pro auto vhodně přizpůsobil stylu domu. Dřevo působí velmi přirozeně, ale na rozdíl od hliníku vyžaduje pravidelnou péči. Ať jde o přístřešek z hliníku nebo z přírodního materiálu je plusem, že stavba nevyžaduje náročný zásah do okolí a představuje efektivní řešení i pro pozemky s malou rozlohou.

Místo pro přístřešek

Přestože umístění přístřešku je nenáročné na prostor, je potřeba vycházet ze standardní velikosti osobního auta. Pro jedno vozidlo potřebujete 5 x 3 m. Vždy je však potřeba myslet i na rezervu, abyste se mohli pohodlně pohybovat kolem vozidla. Ideální je alespoň jeden metr na každé straně. Světlá výška přístřešku pro auto by měla být nejméně 2,8 metrů.

Podívejte se na nabídku přístřešku pro auta 
 

Výhody použití zemních vrutů při stavbě

Mezi největší výhody zemních vrutů patří rychlost, kdy zhotovíte základy během několika hodin. Tak jak jsou rychle smontovatelné, jsou i rychle demontovatelné. Jsou flexibilní a dokážou si poradit i s náročným terénem. Zemní vruty jsou vysoce stabilnímohou dosáhnout životnosti až 150 let. Jejich použití je šetrné k okolí.

Prohlédnout více z kategorie Přístřešky a zastřešení