MagazínVariabilní ocelový přístřešek

Ocelový přístřešek vyniká především svou kvalitou. Jedná se o luxusní stavbu vyrobená z té nejkvalitnější pozinkované oceli. Každého uchvátí i svou funkčností. Automobil vždy spolehlivě ochrání, navíc lze doplnit o další prvky, které tyto vlastnosti ještě zvýší.

Stejně jako u ostatních typů přístřešků, tak i u ocelové varianty se dá přizpůsobit finální provedení vašim požadavkům. Atypické rozměry nejsou problém, stejně jako volně stojící řešení nebo to přikotvené ke zdi. Celá stavba se dá zároveň vybavit dalšími komponenty jako doplňující výplně pro zadní či boční části přístřešku. 

Nezávislý přístřešek

Použité materiály při výrobě přístřešku pro auto jsou zárukou vysoké odolnosti proti silným dešťovým i sněhovým přeháňkám. Tuto skutečnost podporuje i masivní zastřešení, které dokonale zakryje celý prostor. Proto se nemusíme bát umístit přístřešek mimo stěny domu. 
 

Atypické provedení 

V případě, že se rozhodneme jednu stranu přikotvit k domu, možnosti jsou stále neomezené. Lze vytvořit například zajímavou rohovou variantu. Ta ochrání nejen automobil, ale zároveň i naši cestu domů. 
 

Kompletní ochrana

Stále oblíbenějším řešením je volně stojící přístřešek doplnit o boční výplně, které nám zajistí maximální ochranu. Lze vybrat z vlnité či kovové varianty. V obou případech celý prostor uzavřeme a zabráníme tak přístupu nepříznivého počasí.