MagazínVariabilní ocelový přístřešek a počet jeho sloupků

Ocelový přístřešek jako elegantní, funkční a cenově přijatelné kryté stání u domu. Tak by se dala charakterizovat tato stavba, která je stále populárnější alternativou ke garáži. Ač se to na první pohled nezdá, její konstrukce nabízí širokou variabilitu. Je možné zvolit variantu přikotvenou ke zdi, či volně stojící. Počet sloupků závisí pouze na vašich preferencích.

Dlouhá životnost a kvalitní zpracování. Ocelové přístřešky nabízejí prémiovou kvalitu. Při jejich výběru máte spoustu možností. Každá varianta nabízí jistou dávku originality. Dle čeho si zvolit celkové provedení a počet sloupků?

U domu či garáže

Stejně jako hliníkový přístřešek také ocelovou variantu lze přikotvit k jiné stavbě. A nabízejí se dvě možnosti, a to k domu či garáži. Vždy se jedná o praktické řešení, jak si vytvořit pohodlné kryté parkovací místo.

Klasické provedení čtyř sloupků

Zastřešení z pozinkovaného plechu doplněné o čtyři sloupky. Toto klasické provedení je cenově přijatelné a vhodné pro parkování jednoho vozidla. Navíc vyniká svou variabilitou. Rozměr i barevný odstín lze zvolit zcela na míru.

Luxusní varianta

6 sloupků již vytváří přístřešek v zajímavém a robustním vzhledu. Navíc lze stavbu doplnit o boční stěny z vlnitého či kovového plechu, anebo si vybrat elegantní dřevo. Tímto krokem vytvoříte uzavřenou variantu. Automobil bude maximálně chráněn vůči nepříznivému počasí.

Atypické řešení

Počet sloupků je zcela na preferencích nového majitele. Konstrukci ocelového přístřešku lze zvolit v mnoha provedeních. Není problém vytvořit rohovou variantu, která bude chránit celou cestu k automobilu.