MagazínJak posílit zdraví v infrasauně

Jak přečkat sychravé dny a zároveň posílit imunitu? S pomocí domácí infrasauny to zvládnete snadno. Blahodárný účinek suchého tepla, které vydávají infrazářiče, působí nejen na povrchu těla, ale prostupuje do hlubokých tkání, kde příznivě působí na kardiovaskulární tělní systém, svaly, klouby, metabolismus a tím celkově posiluje imunitu člověka. 

Domácí infrasauny je možné koupit jako stavebnici, jejiž montáž podle přiloženého návodu zvládne průměrně zručný kutil. Navíc nejsou příliš náročné na prostor, a tak je lze umístit do větší koupelny či ložnice. Velmi vkusně může vypadat infrakabina v zimní zahradě. Při jejím provozu si vystačíte s připojením do zásuvky s 230V.
 
Sauna Smart 1000 M je kabina s rozměry základy 95x89 cm a výškou 178,5 cm. Je vyrobená z kanadského jedlovce a prohřívá se pomocí tří karbonových zářičů. Tyto zářiče sice dosahují maximální teploty (170˚C) pomaleji, ale mají mnohem delší životnost. Při saunování třikrát za týden budou kvalitně sloužit kolem 90 let.
 
Infrasauny v nabídce Hobbytec
 
 

Párová infrasauna

Infrakabina Popular 3000L má rozměry základy 105 x 120 cm a výšku 190 cm. Dřevo z kanadského jedlovce je doplněno skleněnými výplněmi. V kabině je umístěno 5 keramických topidel a 1 karbonové podlahové topidlo. Keramická topidla se zahřejí velmi rychle, avšak mají vyšší energetickou spotřebu, než je tomu u karbonových zářičů. Součástí vybavení je ionizér, rádio a mp3 přehrávač.

Prohlédnout více z kategorie Relax a wellness