MagazínNetradiční řešení pro vaši zahradu

Toužíte po něčem nekonvenčním na vaši zahradu? Máme pro vás zajímavou inspiraci, která zaujme opravdu každého návštěvníka. Tzv. kontejner zároveň představuje praktické řešení a využít ho můžete opravdu k čemukoliv.

Patříte mezi opravdové kreativce a rádi se odvážete pro zajímavější řešení? Je pro vás ideální skladový kontejner tou správnou volbou. Ano, opravdu je tento typ stavby možný umístit přímo vedle domu. Zajímavý designový prvek se dá dle potřeby jako úložný i obytný prostor, jak budete chtít. Stále více architektů ostatně považuje kontejnery za svébytnou jednotku, s níž se dá velice dobře pracovat.

Vytvořte si umělecké dílo

Trochu konzervativnější řešení naleznete v plechovém zahradním domku s omítkou. Ten nabízí stále větší prostor pro kreativitu než je u domku plastového či dřevěného. Přece jenom se omítka dá zpracovat opravdu různě. Můžete využít nejrůznějších barev a klidně se třeba pustit i do sprejování nebo nějaké nástěnné fresky. Díky tomu váš domek s poměrně minimálními finančními náklady získá zcela originální podobu. 
Podívejte se na nabídku zahradních domků společnosti Hobbytec

Více z kategorie: Zahradní domky