MagazínSnadné stěhování mobilního domu

Mobilní domy značky Hobbytec jsou věrné svému jménu. Jejich převoz a následná stavba je možná po celé České republice, stačí jen vybrat nové místo. Kvalitní konstrukce ze SIP panelů je připravena k celoročnímu obývání. A tak záleží na vašich preferencích, dům se dá využívat k permanentnímu bydlení nebo jako víkendová záležitosti.

Pokud si tak pořídíte mobilní dům a časem pro něj naleznete jiné využití, není problém ho zkrátka celý vzít a přestěhovat na jiné místo. Tato skutečnost z něj vytváří zcela variabilní stavbu, která najde uplatnění v soukromé i komerční sféře. 

Stěhování nebylo jednodušší 

Při stavbě mobilního domu se nám nabízejí dvě možnosti. Tou první je převést na pozemek klienta již hotovou stavbu, přičemž náklady na celý proces se počítají dle vzdálenosti. Druhou variantu představuje stavba přímo na místo a to tak, aby mobilní dům bylo možné v budoucnu přemístit. 

Výstavní mobilní dům Corinne ve speciální akci


 
Hrubou stavbu dodáváme v provedení mini až po kompletní dodávku s realizací doslova na klíč. Celý proces je snadný a v běžných podmínkách nezabere více než jeden měsíc. Rychlost je tak hlavní předností. Vše se dá zvládnout kdykoliv během roku, v průběhu je totiž využito výhradně suchého postupu.

Odolná konstrukce 

Mobilní domy jsou určené k celoročnímu využití. To umožňuje především kvalitní konstrukce z odolných SIP panelů. Ten je plně recyklovatelný a velmi šetrný k přírodě. Použitý materiál se sestávají ze dvou OSB desek, a to včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu. Ten výrazně izoluje teplo, zvuk a odolává ohni a vlhkosti. 

Výstavní mobilní dům Florence se slevou 


 
Díky těmto vlastnostem najde mobilní dům široké využití, a to jako trvalé bydlení, rekreační objekty, kancelářské nebo skladovací prostory. Dle tohoto se dá zcela přizpůsobit finální vzhled.

Pořidťe si výstavní dům Marcelle se slevou