MagazínRolovací pergoly

Rolovací pergoly jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak především pro hotely, restaurace a komerční budovy, kde jsou vysoké nároky na odolnost vůči klimatickým podmínkám. Rolovací pergoly jsou skvělé řešení pro vytvoření venkovních krytých ploch. Je možné nainstalovat několik samonosných pergol vedle sebe, díky tomu vzniknou opravdu velké zastřešené plochy.

Rolovací pergoly jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak především pro hotely, restaurace a komerční budovy, kde jsou vysoké nároky na odolnost vůči klimatickým podmínkám. Rolovací pergoly jsou skvělé řešení pro vytvoření  venkovních krytých ploch. Je možné nainstalovat několik samonosných pergol vedle sebe, díky tomu vzniknou opravdu velké zastřešené plochy. 
 
Rolovací velkoplošné pergoly nabízí mnoho možností barevných variant. Shrnovací markýza umožní perfektní zastřešení každé terasy. Ovládat lze zastřešení pomocí elektropohonu, což nabízí maximální pohodlí při manipulaci s pergolou. Spolehlivý prodejce nabídne také příslušenství jako jsou topidla, integrované osvětlení nebo propagační bannery. 
 
Rolovací pergoly je možné postavit na terasu, k bazénu nebo jako přístřešek pro auto. Velikost pergoly lze přizpůsobit svým požadavkům a je možné si objednat pergolu na míru nebo vybírat z mnoha rozměrů již hotových řešení. 
 

Výhody rolovací pergoly:

  • elegantní vzhled
  • velkoplošné krytí
  • mnoho možností využití
  • snadná montáž i demontáž
  • odolnost proti povětrnostním vlivům
 
Rolovací pergoly mohou být zastřešeny markýzou nebo výplní z bezpečnostního skla. Snadno přizpůsobíte pergolu svým požadavkům. Hliníková konstrukce nabízí dlouhou životnost. Svod dešťové vody je řešen okapovými profily. Pergola si tak poradí s běžným deštěm i přímým slunečním zářením, je odolná vůči UV záření. 
 
Údržba je velmi jednoduchá, stačí pergolu jednou za čas umýt slabým roztokem mýdlové vody. Mokrou látkovou markýzu nezatahujte, nechejte ji volně proschnout, zamezíte tak vzniku plísně a nevzhledných mokrých map. V zimě chraňte pergolu před velkými nánosy sněhu. 
 
Vybírejte hliníkové pergoly od ověřeného prodejce, který nenabízí levné napodobeniny, ale skutečně kvalitní výrobky s potřebnými certifikáty. Ušetříte si tak čas, peníze i starosti.