MagazínRobotický vysavač - chytrý pomocník do domácnosti

Ať chceme či ne stále se kolem nás v menší či větší míře víří prach a tak nezbývá než čas od času vzít do ruky vysavač.

5.10.2017

Ať chceme či ne stále se kolem nás v menší či větší míře víří prach a tak nezbývá než čas od času vzít do ruky vysavač.
 

robotický vyavač cleanmateRobotický vysavač
 

S robotickým vysavačem je úklid v domácnosti hračkou. Robotický vysavač je vhodný na všechny typy podlah. Vysavač má funkci nejen vysávání. Dokáže kartáčovat i dezinfikovat. Dezinfekce probíhá pomocí UV paprsků. Ty jsou vhodné nejen pro likvidaci baktérií, ale i roztočů. Sběrná nádoba je vybavena praktickým kartáčkem pro její dokonalé vyčištění od sesbíraných nečistot.
 

Rozměry vysavače
 

Robotický vysavač má nespornou výhodu ve svých rozměrech. Vysavač má celkovou výšku 9cm a díky tomu se dostane i do nepřístupných míst pod postel nebo pod skříň, kde se vám přestanou hromadit chuchvalce prachu a nečistoty.
 

Ovládání
 

Aby bylo vysávání s robotickým vysavačem dokonalé, lze robota ovládat pomocí dálkového ovládání. Dálkové ovládání pracuje na principu infračervených paprsků. Když se vám stane, že občas něco vysypete, jednoduše pomocí dálkového ovládání přivoláte robota, který vše během malé chvíle uklidí a sám se pak uklidí do nabíjecí stanice.
 

Chytrý pomocník
 

Robotický vysavač je opatřen optickými senzory, které dokážou rozpoznat překážku a vyhnout se jí. Senzory také dokážou detekovat schody nebo jiná vyvýšená místa a proto nehrozí pád vysavače a jeho možné poškození. Úklid lze nastavit na jakýkoliv čas a vysavač lze dopředu naprogramovat, aby samostatně uklízel po vámi určenou dobu a čas.
 

Automatické dobíjení
 

Ani o dobíjení robotického vysavače se nemusíte starat. Vysavač se dobije sám v dobíjecí stanici, kde bude čekat na další příležitost k úklidu. Po jeho skončení opět samostatně vyhledá dobíjecí stanici, zaparkuje do ní a dle potřeby se opět dobije. Když se vysavač dobije, podá o svém stavu informaci a je připraven k dalšímu úklidu.
 

Výhoda robotického vysavače
 

Vysavač je samostatná jednotka nezávislá na vaší přítomnosti při úklidu. Vysavač se nabíjí po dobu tří hodin a jeho baterie vydrží cca 80 minut. Jeho hlučnost se pohybuje kolem 79dB a spotřebu má 24W.