MagazínRelaxace v soukromí

Vířivá vana představuje větší investici, a proto by měla sloužit i několik let. Nepodceňte tak její výběr a spolehněte se na toho správného dodavatele s historií. Ten by vám měl dodat kompletní servis včetně instalace. Při realizaci se tak zajímejte o velikost, funkci a doplňky.

Ať už jde o mobilní vířivé vany nebo o venkovní variantu, vždy objekt instalujete na povrch. Mobilní verze se jednoduše napustí vodou a napojí na běžnou elektrickou síť. Ta venkovní je pak opatřená píckou na pevná paliva, pomocí které se vyhřeje voda v kádi. Varianta vytápění může být vnější nebo vnitřní.

Zvýšení komfortu

Pro udržení kvalitní vody, je dobré investovat do zastřešení vířivky. Díky dobře zvolenému typu se budete moci oddávat relaxaci bez ohledu na počasí. Navíc uchráníte vodu před vpádem nečistot. Tato varianta si po delší dobu udrží teplou vodu a tak slouží nejen jako estetický ale i vysoce funkční prvek.
 

Mobilní vířivka jako řešení pro každého

Chcete si svou vířivou lázeň dopřát někdy doma a jindy zase na chalupě? V takovém případě investujte do mobilní vířivé vany. Vířivku tvoří pevná nafukovací konstrukce, kterou můžete kdykoliv vyfouknout a přemístit. Ani tento druh vířivky není ukrácen o všudypřítomné vzduchové bubliny. Trysky jsou efektivně rozmístněny ve stěnách i na dně a vy můžete relaxovat ve vířivce téměř kdekoliv.