MagazínRealizace zimní zahrady stavebnicového typu

Zimní zahrada stavebnicového typu se dá postavit svépomocí, rychle a jednoduše. Její konstrukci bez problémů zvládnete ve dvou lidech. Navíc je vyrobena z pevného materiálů, který vyniká univerzalitou a vy si tak můžete vytvořit stavbu přesně dle představ. Podívejte se na některé naše realizace.

Výrazným doplňkem každé zimní zahrady stavebnicového typu je střecha. Ta je vyrobena z dutých panelů. Ty skvěle odolávají UV záření a chrání tak i při silném slunci. Součástí se stává integrovaný okap pro svod vody. Samotná montáž střechy vypadá na první pohled složitě, ovšem i zde se neskrývají žádné složitosti. Díky chytrým patentkům je její nasazení zcela jednoduché a nezabere tolik času.

Vytvořte roztomilý design

Využití zahrady se meze nekladou. Záleží čistě na nás k jakému účelu ji budeme využívat. Může se stát opravdovou součástí domu a rozšířit jeho prostor, případně jako místo ideální k příjemnému posezení s přáteli. Z tohohle hlediska se pak rozhodneme k jaké místnosti stavbu připojíme. 
 

Výška, šířka a boky dle potřeb

Prosklení bočních stěn zimní zahrady je vyrobeno z čistého akrylového skla, jinak nazývané jako plexisklo. Tento materiál skvěle odolává UV paprskům a je velmi obtížné ho poškrábat. Kvalitní hliníková konstrukce umožňuje výběr jakýkoliv rozměrů
 


Podívejte se na výhody zimní zahrady