MagazínPřístřešek pro auto: výhody oproti garáži a jeho varianty

Stále váháte zda postavit novou garáž nebo přístřešek pro auto? Volba je to těžká. Obě varianty nabízejí maximální ochranu vozu. Přístřešek pro auto však přináší další výhody. Mezi nimi variabilita, nízká cena, snadná montáž a univerzálnost ve svém využití.

Parkování pod přístřeškem pro auto je snadné a komfortní. K vozu získáváte snadný přístup a stavbu je možné využívat k různým účelům. Svými vlastnostmi si tak nezadá s garáží a nabízí i něco navíc. 

Výhody přístřešku pro auto 

  • Velká variabilita 

  • Rozměry na míru 

  • Nízká pořizovací cena 

  • Snadný přístup k vozidlu

  • Moderní stavba

  • Kvalitní zpracování 

  • Multifunkční využití 

Vzhled dle nejpřísnějších požadavků

Přístřešek pro auto je možné vybírat ve velkém množství provedení. Hliníková varianta je dnes tou nejvýuživánější. Její variabilita je nekonečná. Rozměry konstrukce se dají zvolit zcela na míru, stejně jako barevný odstín. Ve většině případů vybíráme ze vzorníku RAL. 

Při výběru parametrů přístřešku pro auto se soustředíme, aby ladil se vzhledem domu. Hliníková konstrukce vyniká svojí univerzálností. Široká nabídka jednotlivých variant dává velký prostor vaší fantazii. Přístřešek lze navíc přikotvit ke zdi domu a tím obě stavby dokonale propojit. Inspirujte se v naší galerii. 

Nízká cena a snadná montáž 

Zděná garáž je nezastupitelnou klasikou. To je skutečnost. Nabízí ochranu a bezpečí vozu, a to za každých podmínek. Její stavba je však mnohem komplikovanější, než u přístřešku pro auto. Jeho montáž netrvá více jak dva dny. Navíc se zbavíte strastí se stavebním povolením. V tomto případě není potřeba. 

Další nevýhodou garáže je vyšší cena. Přístřešek je možné zvolit ve spoustě variant a vždy se tak přizpůsobit finančním možnostem nového majitele. Finální cena se odvíjí rozměrů a provedení. 

Nekonečné rozměry přístřešku 

Zatímco u garáže vždy narazíte na nějaké omezení, co se týče velikosti, u přístřešku toto neplatí. Pokud disponujete více auty, je možné tomu přizpůsobit finální rozměr. Z toho plyne i budoucí uplatnění. Přístřešek pro auto se dá využít také k letnímu posezení nebo jako sklad zahradního náčiní.

Tip: Ocelový přístřešek představuje luxusní alternativu, která vyniká všemi změnými vlastnostmi. Stále oblíbenější řešení nabídne možnost uzavřít boční strany pomocí vlnitého plechu. Automobil je následně chráněn ze všech stran.