MagazínPřístřešek pro auto v nadstandardní velikosti

Hliníkový přístřešek pro jedno či dva automobily je dnes již běžnou variantou. Variabilita této stavby však umožňuje vytvořit kryté parkovací místo ve větších rozměrech. Není tak problém ochránit hned tři vozidla najednou.

Při volbě přístřešku pro auto v nadstandarních rozměrech nemusíte dělat kompromisy. Jeho vlastnosti odpovídají menší variantě a neztrácí tak na své odolnosti ani atraktivním vzhledu. Právě naopak. Velké rozměry dávají stavbě robustní vzhled a ta dokonale vyplní každý prostor. Svými vlastnostmi se tak hodí k soukromým i komerčním objektům. 
 

Odolné zastřešení 

Konstrukce přístřešku pro auto doplňuje zastřešení v podobě plného lexanu. Ten ma neocenitelné vlastnosti a odolá i náročnému počasí. Navíc je obohacen o UV filtr, který chrání lak voziadla před silnými slunečními paprsky. Nehrozí tak ke ztrátě lesku a vyblednutí. Zastřešení zvládne také sněhovou pokrývku o síle 600 N/m²
 

Stále lehká montáž

I přes svůj rozměr je přístřešek pro auto v provedení XXL velmi snadné realizovat. Montáž je tak možná dvěma způsoby, a to přímým betonováním do výkopu nebo použitím ocelových přírub. Ty se kotví na chemické kotvy do předem připraveného základu. Co ocení každý nový majitel, je možnost si výšku přístřešku nastavit při samotné stavbě. 
 

Vyberte si přístřešek pro auto v rozměrech XXL